Maskinell bearbeidning

• Mange kunder bearbeider selv sin plast, andre overlater dette til oss.
• Vårt ide-grunnlag er å tilby maskinering av ulike plasttyper, foredlingsgrader og kvalitet.
• Fordelene er mange. Egne ressurser og innvesteringer kan brukes til andre prosjekter.
• Vi kan tilby kapasitet, kvalitet, erfaring, service og punktlige leveranser


Sponskjærende bearbeidning / frese, dreie, bore etc.
Vi leverer maskinerte plastdetaljer etter tegning/skisse, enkeltvis eller i CNC - styrt serieproduksjon. Eksempler er transportlister, materialskruer, tannhjul, ventiler, skruer og muttere med mer. Vi kan også tilby formstøpte/maskinerte glidelager, bøssinger for opplagring av akslinger og lagerhus.Knekking av plater.

Varmknekking av plater i ulike termoplaster for eksempel PVC, PP og PMMA ( akrylplast ). Vi utfører også etterbehandling som grading og polering.

Presisjon - og seriesaging i fixformat.
Mange kunder benytter seg av våre muligheter til å levere presisjons-sagde , seriekappede plater i små og store spesialformat. Dette kan vi tilby i automatsag-avdelingen. Vi bearbeider både termo- og herdeplaster. Saging og annen skjærende bearbeidning av herdeplaster, gjelder ogsåfor
fenolplast med ulike armeringer


Varmforming / Vakuumforming.
Vakuumforming av plater i ulike materialer for eksempel PVC, PE, PP, ABS, PET etc. er en god økonomisk metode for forming av store og små enheter, selv i mindre serier / kvantum. Vi kan også tilby varmformede komponenter ferdigbearbeidet

Forming /Bearbeiding av deler til væske - eller luftbaserte rørsystem. Rørdeler er i blant " ikke standard " og må skreddersys. Det kan gjelde segmenterte bend, spesielle rørkonstruksjoner, flenser eller for eksempel gjengede rørlengder. Mange av disse og andre komponenter, må viderebearbeides, sveises, limes eller maskineres. Selv her har vi erfaring og kunnskap til å bistå med løsninger.