Telefon

(+47) 92 20 25 64

E-post

sales@nordplast.no

Adresse

Dåsvannsdalen 1602, 4737 Hornnes

Nordplast

Om oss

Om Nordplast

Nordplast har drevet i over 40 år og er i dag en av landets eldste leverandører av industrielt utstyr i plast. Vi leverer luft-, energi- og annen industriteknikk for forskjellige driftsforhold og i forskjellige plastmaterialer.

For å opprettholde en betryggende sikkerhet for levering av vifter, testes ulike materialer under ekstreme påkjenninger. Med Nordplasts kunnskaper og ressurser innen industriell plast innebærer det også at vi kan tilby ulike typer av legoproduksjon i termoplast/hardplast. Dette kan inkludere skreddersydde industriprodukter som for eksempel beholdere og andre plastprodukter samt montasje.

Industrivifter

Kanalsystem

Varmevekslere

Utskillere

Tilpassede plastprodukter

En av de unike egenskapene til Nordplast er deres ekspertise innen industriell plast. De tilbyr ikke bare standardprodukter, men kan også tilpasse produkter for å møte spesifikke behov. Dette inkluderer skreddersydde produkter som beholdere og andre plastprodukter. Enten det er behov for spesialdesignede komponenter eller tilpasset utstyr, har Nordplast kompetansen og ressursene til å levere produkter som samsvarer nøyaktig med kundens krav.

I tillegg til tilpasningstjenester kan Nordplast også hjelpe med montasje av de ulike plastproduktene de tilbyr. Dette gir kundene en helhetlig løsning som inkluderer alt fra design og produksjon til montering, noe som gir en sømløs og effektiv prosess for å skaffe kvalitetsprodukter.

Teknisk

Utfør egne tester før bruk av plastmateriale

Teknisk informasjon

Vi oppfordrer alltid brukerne til å utføre egne tester og evalueringer før de tar i bruk plastmaterialet. Vær oppmerksom på at de oppgitte opplysningene ikke garanterer at materialet kan brukes i produkter eller sammenstillinger som kan potensielt krenke andres rettigheter eller patenter. Det er viktig å sørge for at eventuell bruk eller anvendelse er i samsvar med gjeldende lover og regelverk, og å konsultere med relevante juridiske eksperter når det er nødvendig for å unngå eventuelle brudd på immaterielle rettigheter.

Vi tar gjerne en hyggelig samtale!

Har du behov for våre produkter?

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle