Telefon

(+47) 92 20 25 64

E-post

sales@nordplast.no

Adresse

Dåsvannsdalen 1602, 4737 Hornnes

Nordplast

Teknisk informasjon

Teknisk informasjon

Vi oppfordrer alltid brukerne til å utføre egne tester og evalueringer før de tar i bruk plastmaterialet. Vær oppmerksom på at de oppgitte opplysningene ikke garanterer at materialet kan brukes i produkter eller sammenstillinger som kan potensielt krenke andres rettigheter eller patenter. Det er viktig å sørge for at eventuell bruk eller anvendelse er i samsvar med gjeldende lover og regelverk, og å konsultere med relevante juridiske eksperter når det er nødvendig for å unngå eventuelle brudd på immaterielle rettigheter.

Plastteknisk data

Plastteknisk data er en viktig samling av teknisk informasjon og spesifikasjoner knyttet til plastmaterialer. Denne typen data gir innsikt i egenskapene og oppførselen til plastmateriale under ulike forhold og brukes av ingeniører, designere og produsenter for å ta velinformerte beslutninger når de arbeider med plastprodukter.

Vi tar gjerne en hyggelig samtale!

Har du behov for våre produkter?

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle